Salata cu feta, rucola si sfeclă roșie

 Știu că a fost o săptămână (mult prea)  liniștită pe blog, însă m-am reîntors în forță cu niște salate numa' bune pentru căldura de afară. Cea de jos a devenit preferata mea, și o recomand alături de o friptură în sânge. Eu am folosit sfeclă feliată la borcan, însă dacă va simțiți niște eroi(ne), puteți cumpăra sfeclă proaspătă și să o rumeniți în cuptor.
 
 Pentru 2 porții ai nevoie de:




  1.  Se așează rucola pe farfruie. Fellile de sfeclă se taie în bucățele potrivite, și se pun alături de rucola. Pe deasupra se sfaramă brânza feta.   
  2.  Într-un castronel se amsteca uleiul, mierea și zeama de lămâie și se toarna pe deasupra. Și atât! E chiar atat de simplă. Să aveți poftă! 

 


Labels: , , , , , ,