Ouă umplute

 În umila-mi opinie, eu consider că ouăle umplute sunt foarte subestimate. Cred că această reticentă pe care o au câțiva dintre noi, vine probabil, din subconsient, unde amintirile cu sute de ouă scăldate în maioneaza este încă vividă. Eu îți propun altceva: o rețetă așa ușoară pe care poți să o personalizezi cum îți poftește inima. Merge perfect la micul dejun, sau de servit când ai mai mulți prieteni in trecere.
  
 Pnetru 2 persoane:   1.  Se spală ouăle și se fierb bine. Aproximativ 8-10 minute- gălbenușul să fie tare, dar nu verde pe margini. După ce au fiert, și s-au decojit, se tăie în jumătăți.  
  2.  Într-un bol se pune  gălbenușurile  scobite din ou, și cu o furculița se  sfarmă  bine, bine, se adaugă restul ingredientelor și se amestecă  până se obține o pastă groasă.  
  3.  Pasta se pune înapoi în ouă- și gata!

 Ceaa ce face ouăle astea mai cu moț, este cu cum decorezi. Eu am folosit icre negre, roșii și ardei iute, roșii și chilli, și un surimi. O altă sugestie, ar fi bacon prăjit în tigaie până devine crocant. Eu zic să încercați....mai dați-le o șansa! 
  

Labels: , , , ,